Margot kuličky voní kokosem, rumem a čokoládou. Toto nepečené cukroví si zkrátka zamilujete, a přitom je hotové za chvíli
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Hodnocení 233× Vánoční čokoláda: Vyrobte si rodinnou pochoutku podle receptu od prababičky 24. 11. 2023
6 foto Hodnocení 29× Jak ochutit tradiční omáčky? Víte jaké koření použít, aby omáčky chutnaly báječně? 21. 11. 2023
Hodnocení 13× Jak připravit tradiční grog? Jednoduchý návod na hřejivý alkoholický nápoj 19. 11. 2023
Hodnocení 22× Jak upéct podzimní dýňový koláč? Základem je křehké těsto s náplní z dýně a jablek 9. 11. 2023
5 foto Hodnocení 24× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit 17. 11. 2023
4 foto Hodnocení 9× Jak připravit špagetovou dýni: Dlouhá vlákna z upečené dužiny připomínají špagety 12. 11. 2023
Hodnocení 6× Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně 13. 11. 2023
Hodnocení 69× Jak upéct svatomartinskou husu? Poradíme, jak na to, aby chutnala jako od babičky 5. 11. 2023
Hodnocení 15× Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu 2. 11. 2023
Hodnocení 89× Jak se liší vanilkový a vanilinový cukr. Pravou vanilku obsahuje pouze jeden z nich 4. 11. 2023
Hodnocení 3× Jaké koření dát do svařeného vína: Se skořicí a hřebíčkem chutná vždy dokonale 25. 10. 2023
Hodnocení 5× Jak oloupat jedlé kaštany: Důležitým krokem je naříznutí plodů z obou stran 25. 10. 2023
Hodnocení 18× Jak upéct jedlé kaštany? Tuto delikatesu můžeme připravit v troubě i na pánvi 25. 10. 2023
Hodnocení 13× Co patří do špaget carbonara? Nesmí chybět pancetta, parmezán a vejce 24. 10. 2023
Hodnocení 22× Jak uvařit špagety carbonara? Jak na to, aby byly dokonale krémové a chutné 23. 10. 2023
Hodnocení 12× Jak uvařit dýňové gnocchi: Přelité máslem s česnekem a tymiánem chutnají báječně 23. 10. 2023
Hodnocení 11× Jak vyškvařit křupavou slaninu. A jak na to, aby se při škvaření příliš nekroutila 22. 10. 2023