Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Josef vede rodinou firmu, která i v Praze prodává hotovky od 45 korun: Jsme tu pro ty, kteří na tom nejsou finančně dobře, říká
6 foto Hodnocení Jak používat teplotní sondu? Chytrého pomocníka využijeme nejen při grilování 25. 5. 2024
9 foto Hodnocení 132× Jak vylepšit trojobal? Vyzkoušejte několik triků a vaše řízky budou ještě lepší 28. 5. 2024
8 foto Hodnocení 21× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor 23. 5. 2024
7 foto Hodnocení 142× Kdy zaštipovat okurky? Poradíme, jak a proč je potřeba tyto rostliny zaštipovat 21. 5. 2024
5 foto Hodnocení Jak vyrobit ochucený jogurt krok za krokem. 3 způsoby přidání oblíbené příchutě 21. 5. 2024
9 foto Hodnocení 12× Desatero rad na téma řízky: Jak připravit ty nejlepší? Poradíme i začátečníkům 20. 5. 2024
7 foto Hodnocení 313× Po čem pnout okurky? Poradíme 2 způsoby a vysvětlíme, proč jsou pro okurky důležité 19. 5. 2024
9 foto Hodnocení 30× Jak dlouho péct plátky krkovice. Masíčko je šťavnaté, měkké a velmi chutné 17. 5. 2024
14 foto Hodnocení Jak pěstovat a zpracovat zeleninu? Otestujte si s námi své znalosti v krátkém kvízu 17. 5. 2024
8 foto Hodnocení 2× Jak si vypěstovat melouny: Lubenice potřebuje k růstu dostatek prostoru i teplo 16. 5. 2024
11 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma domácí šunka: Obejdete se bez šunkovaru i bez rychlosoli 25. 5. 2024
7 foto Hodnocení 69× Jak pěstovat salátové okurky ve fóliovníku? Důležitá je pravidelná zálivka a větrání 15. 5. 2024
14 foto Hodnocení 5× Jak pěstovat papriky ve fóliovníku? Poradíme, čím a jak si zajistit bohatou úrodu 14. 5. 2024
11 foto Hodnocení 18× Jak pěstovat tyčková rajčata ve fóliovníku? Poradíme, jak dosáhnout bohaté úrody 13. 5. 2024
8 foto Hodnocení 4× Desatero rad na téma mleté maso: Jak s ním pracovat a jakou má trvanlivost 12. 5. 2024
9 foto Hodnocení Kdy plodí kamčatská borůvka? Na sklizeň drobného ovoce se můžete těšit velmi brzy 10. 5. 2024
9 foto Hodnocení 9× Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů 10. 5. 2024