Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
22 foto Dojemný večer v MasterChef Česko: Milan z dětského domova skončil, ale pak se stalo něco nečekaného...
10 foto Šéfkuchař Petr Hajný prozradil recept, jak si doma připravit fantastická telecí játra s černou čočkou a cibulovým zelím
11 foto MasterChef Česko 2022: Betty, Martin, Malika a další. Představujeme 16 finalistů kulinářské show
5 foto Iva Trhoňová prozrazuje, co je Kouzlem domácí pekárny aneb Jak na pečivo snadno a skoro bez práce
7 foto 12 nejbizarnějších jídel Ládi Hrušky: Smažená tlačenka nebo tatarák ze špekáčků jsou jen slabý začátek
9 foto MasterChef Česko v číslech: 3200 porcí polévky, 748 kostek másla, půl tuny cibule a další suroviny. Kolik čeho se loni spotřebovalo?
7 foto Vychytané Prostřeno s Láďou Hruškou: Takhle slavný moderátor dělá husokuře s hrnkovým petrželovým knedlíkem
12 foto Šéfkuchař Lukáš Neckář se v dětství inspiroval kuchařkou kačera Donalda. Dnes má školu sushi a učí děti i dospělé jíst zdravě a chutně
14 foto Ceny potravin v Německu: Máslo za 56, kilový jogurt za 51. Vyplatí se zajet si pro olej, zrnkovou kávu i cereálie
14 foto Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert
7 foto Loňská vítězka MasterChef Besky přiznala, že v soutěži vařila i podle Topreceptů. A takhle dělá své nebeské lívance
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
50 nejoblíbenějších polévek světa: Top desítce vládne Asie, českou česnečku předběhla slovenská kapustnica. Které další se umístily?
Staročeské bramborové dobroty: Jak se pečou sejkory, jak bác a co se dává do patentů? Připomeňte si s námi regionální lahůdky
8 foto Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!