Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Silvestrovské koktejly pro děti: v dětském baru nesmí chybět suroviny na virgin mojito, jahodový drink nebo šmoulí koktejl
Gravlax z lososa podle Gordona Ramsayho zvládnete snadno i doma. Skvěle ochutí a ozdobí silvestrovské chlebíčky
Jak prostřít štědrovečerní stůl podle starých zvyků? Pecen chleba patří do rohu, šupina pod talíř a pokrmy na stůl všechny současně
Štědrovečerní večeře pro nejmenší: Jemná rybí polévka, ryba v papilotě s „light“ bramborovým salátem a zdravé cukroví
Staročeská vánoční hrachová polévka: Vývar ji pozvedne na vyšší level, bylinky zmírní potíže s nafouklým břichem
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači
Jak na staročeskou pučálku neboli pálenec? Pouhé 4 ingredience stačí na vydatnou porci zdraví a chuti
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování
Jakou zeleninu dát do bramborového salátu? Nakládaná vylepší chuť a ušetří čas a salát s ní díky jedné složce vydrží déle čerstvý
7 foto Domácí nebo kupovaná vánočka? V pekárně dáte za necelý kilogram skoro 200 Kč, doma si vánočku upečete za stovku
Tradiční krkonošský hubník s česnekem: Levná vánoční klasika ve staročeském stylu vyjde na 70 Kč pro celou rodinu
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská
Vánoční ryba nemusí být jen kapr. Skvělý je na česneku pečený amur, pstruh na másle nebo marinovaná treska
Exotické ovoce na Vánoce: Jak poznat zralé mango? Jde to dobře po hmatu i podle tvaru ovoce kolem stopky
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou