Holka u plotny peče: Velikonoční svěceník z kynutého těsta voní vanilkou a citronem a je úžasně nadýchaný
Jak na jaře vysadit jahody? Potřebují slunné stanoviště, správnou zálivku a přihnojování ve vhodnou chvíli
Velikonoce u babičky: Krakonošův mazanec – tradiční velikonoční pečivo podle prastarého receptu se určitě povede
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Holka u plotny peče: Křehké špaldové rohlíčky voní vanilkou a vlašskými ořechy a v ústech se přímo rozplývají
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Farmářka radí, jak správně namáčet a připravovat sušené houby shiitake: Výrazné chuti prospěje delší doba v lednici
6 foto Holka u plotny vaří: Jak na svatomartinské kuře à la husa? Se zelím a mini lokšemi chutná jako poctivá pečínka
28 foto StarDance 2024: Food blogerka Chili Ta s Jakubem dnes dnes dotančili. „Byla to skvělá příležitost,“ prohlásila kuchařka
72 foto Velký přehled vánočních cukrovinek 2024: Čokoládového Mikuláše koupíte už za 16 Kč, vánoční kolekci i za 430 Kč
Jak na nejlepší pečené kuře podle Zdeňka Pohlreicha: Maso nikdy neomývejte a pečte je vždy ze dvou stran, radí šéfkuchař
7 foto Nejlepší dárek pod stromeček? Kniha! Kuchařky s rodinnými recepty nyní pořídíte s 50% slevou, která se nebude opakovat
11 foto Amatérská kuchařka Milada z Ostravy navařila, popsala a nafotila už neskutečných 2336 receptů a hodlá pokořit jeden milník
10 foto Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná
Holka u plotny peče: Dýňové cupcakes jsou vláčné, voní kořením a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
5 foto Novým kávovým hitem je cascara: Kávový čaj je přirozeně sladký a má méně kofeinu než klasická káva
Josef Maršálek představil tradiční srílanské sušenky „kokis“, podávané výhradně k čaji. Jsou krásně křehké a voní dálkami