Pět slavných jídel a tajemství jejich názvu: Palačinky crêpe Suzette na počest královy milenky, steak Wellington podle vojevůdce
Hodnocení 22× Jak skladovat ořechy? 7 tipů na skladování celých ořechů i vyloupaných jader 23. 9. 2023
4 foto Hodnocení 2× Jak připravit profiterolky, plněné dobroty z odpalovaného těsta. Poradíme vám 4. 10. 2023
Hodnocení 66× Jak správně vyložit plech pečicím papírem? Poradíme vám jednoduchý postup 27. 9. 2023
4 foto Hodnocení 53× Odpalované těsto pro začátečníky: Jeden recept na několik druhů zákusků 17. 10. 2023
Hodnocení 13× Tipy, čím nahradit smetanu: Poradíme vám, jaké jsou alternativy ke šlehačce 2. 10. 2023
Hodnocení 5× Jaký je rozdíl mezi šafránem a světlicí: Obě rostliny se používají jako koření 25. 9. 2023
Hodnocení 10× Jak vyrobit čokoládové listy: Jednoduchá dekorace jen z jedné ingredience 20. 10. 2023
4 foto Hodnocení 7× Perník pro začátečníky: S čokoládou, jablky nebo s oříšky se vám povede dokonalý moučník 22. 9. 2023
Hodnocení 6× Jak navinout těsto na válec - trdlo: Chce to trpělivost, trochu šikovnosti a půjde to snadno 19. 9. 2023
Hodnocení 12× Zakysaná smetana je báječnou surovinou. Máme pro vás 6 tipů na její využití 9. 10. 2023
4 foto Hodnocení 50× Jak péct svatební koláčky: Poradíme vám, jaké si máte připravit těsto a náplně 11. 10. 2023
Hodnocení 46× Jak namotat těsto na kremrole na kovové trubičky: Jde to s proužky i s válečky těsta 19. 9. 2023
Hodnocení 4× Čím vysypat plech, formy nebo formičky? Jak na to, aby se těsto nepřichytilo 5. 10. 2023
4 foto Hodnocení 20× Vysoký patrový dort je na oslavě hlavní dekorací: Poradíme i začátečníkům 19. 9. 2023