Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy 27. 1. 2025
11 foto Hodnocení 3× Valentýnské perníčky: Nemusí být dokonalé, záleží na vyjádření našich citů 26. 1. 2025
42 foto Hodnocení 130× Minidortíky jen tak pro radost: Galerie dortů, které byly vytvořeny s láskou 24. 1. 2025
7 foto Hodnocení 2× Proč se dává olej do těsta? Zlepší jeho vláčnost a mnohdy vylepší chuť i vůni 22. 1. 2025
8 foto Hodnocení 3× Jak nařezat dort? Víme, jak na pravidelné pláty, rovné výseče a úhledné porce 23. 1. 2025
7 foto Hodnocení 9× Jak se vaří polévka z kuřecích hřbetů? Kosti vaříme pomalu, aby byl vývar silný 18. 1. 2025
7 foto Hodnocení 2× Indiánky: Připravte si zákusek, který mezi zuby křupne a pak se rozplyne v ústech 19. 1. 2025
13 foto Hodnocení 1× Zabíjačka bez zabíjačky? Poradíme, jak zpracovat vepře bez porážky 21. 1. 2025
4 foto Hodnocení Crème brûlée připomíná vanilkový pudink s karamelovou krustou na povrchu 22. 1. 2025
16 receptů 16 receptů na obědy z mletého masa, které voní kořením a jen málokdo jim odolá 20. 1. 2025
7 foto Hodnocení 3× Pokrmy bez tuku: Tuk úplně nezatracujme, ale buďme při jeho konzumaci obezřetní 18. 1. 2025
9 foto Hodnocení 7× Ganache, krém ze smetany a čokolády: Ze dvou ingrediencí připravíme mnoho dobrot 17. 1. 2025
7 foto Hodnocení 7× Domácí vepřovka je chutné maso ve vlastní šťávě, které využijeme do mnoha pokrmů 15. 1. 2025
9 foto Hodnocení 2× Tajemství nejlepší sekané se skrývá nejen v receptu, ale i v pečlivém zpracování 15. 1. 2025
5 foto Hodnocení 2× Čím nahradit mouku v drobence? Vyzkoušejte ořechy, ovesné vločky nebo perník 31. 1. 2025
8 foto Hodnocení 47× Koblihy: Jsou z mnoha těst a s různými náplněmi, přesto je každý ihned pozná 13. 1. 2025
14 foto Hodnocení 5× Desatero na téma vývary: Už jen při vyslovení tohoto slova se nám sbíhají sliny 30. 1. 2025
7 foto Hodnocení 30× Jak připravit domácí sádlo? Rady pro začátečníky, kteří si chtějí vyzkoušet škvaření 27. 1. 2025