Plněné kynuté vodnice podle receptu Josefa Maršálka: Voní ořechy a rumem a jsou úžasně křehké i nadýchané zároveň
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji
13 foto Hodnocení 3× Jak opéct slaninu na pánvi, aby neprskala a byla krásně křupavá? Poradíme 12. 2. 2025
6 foto Hodnocení 1× Hruškový crumble je lahodný koláč z drobenky a ovoce. Upečte si ho s námi 8. 2. 2025
6 foto Hodnocení 1× Masopust v naší kuchyni: Tomuto období vévodí zabijačky a smažené moučníky 7. 2. 2025
5 foto Hodnocení 7× Každý typ mouky má své číslo. Pro vaše pečení je užitečné vědět, co znamenají 11. 2. 2025
8 foto Hodnocení 41× Šulánky: Bramborové šišky s lidovým názvem jsou na přípravu jednoduché 31. 1. 2025
5 foto Hodnocení 38× UHO má zbytečně špatnou pověst, ale když ji uvaříte poctivě, je výborná 6. 2. 2025
7 foto Hodnocení 2× Oblíbené lívance můžete připravit na mnoho způsobů, dokonce i naslano 26. 1. 2025
7 foto Hodnocení 1111× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly 24. 1. 2025
7 foto Hodnocení 2× Uvařili jste knedlíky, ale jsou na povrchu nehezky oslizlé? Víme, jak tomu předejít 24. 1. 2025
6 foto Hodnocení 17× Drobení do polévky je rychlá zavářka, zvláště s využitím našich vychytávek 21. 1. 2025
7 foto Hodnocení 1× Kajenský pepř: Oblíbené pikantní koření z papriček nemá s pepřem nic společného 16. 1. 2025
7 foto Hodnocení 29× Jak předejít vyteklé náplni z koláčů? Řídké náplni lze zabránit jednoduchými triky 16. 1. 2025
6 foto Hodnocení 1× Máslo je nenahraditelné, ale z různých důvodů častěji saháme k jiným alternativám 26. 1. 2025