Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou: Šťavnatému a dokonale měkkému masíčku dodají olivy středomořský šmrnc
Hodnocení 49× Jak uchovat a zpracovat ořechy. Vyzkoušejte rady a tipy na jejich využití 4. 11. 2021
Hodnocení 63× Jak zpracovat jeřabiny a arónie. Hodí se hlavně ke zvěřině a hovězímu masu 4. 11. 2021
Hodnocení 45× Ze švestek kromě koláčů a knedlíků můžeme vyrobit skvělá povidla nebo je usušit 4. 11. 2021
Hodnocení 76× Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky 4. 11. 2021
Video Hodnocení 589× Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to 4. 11. 2021
Hodnocení 28× Dýně a tykve mají v kuchyni široké využití. Jsou výborné na polévky i na koláče 4. 11. 2021
Hodnocení 24× Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty 4. 11. 2021
Hodnocení 323× Pomazánky jsou vděčné jídlo. Existuje jich nepřeberné množství. Přesvědčte se sami 4. 11. 2021
Hodnocení 72× Jídla na chlapská kamarádská setkání i "pánské jízdy". Nejlepší pálivé recepty 4. 11. 2021