Silvestr
27. 12. 2012 Vaření
Nevíte co dobrého připravit na silvestrovský stůl?
Silvestr bývá snad nejveselejší den v roce, nejen u nás ale i ve světě. Lidé oslavují konec roku, odpalují ohńostroje, odpočítavají poslední minuty a Nový rok vítají přípitkem. Konec roku oslavujeme různě, někdo jede na hory lyžovat, druzí slaví v restauraci, s přáteli nebo v rodinném kruhu.
A hospodyňky zase přemýšlejí co dobrého přichystat na silvestrovský stůl nebo k televizi.
Po Vánocích jste už jistě přeslazeni, tak tady trochu inspirace.
Chuťovky
Různé sýry, uzeniny, salámy, sýrové a máslové pomazánky, drůbeží maso, ovoce, zelenina.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jako silvestrovské pohoštění můžete připravit ovar. Jeho výhodou je, že to zvládnete i v panelákovém bytě
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Co nabídnete svým hostům při oslavě Silvestra k jídlu a pití? Nabízíme velký přehled možností
Komentáře
3. 1. 2013 18:29
30. 12. 2012 19:49
30. 12. 2012 10:36
29. 12. 2012 20:32
29. 12. 2012 20:30
29. 12. 2012 09:28
29. 12. 2012 08:12
28. 12. 2012 20:39
28. 12. 2012 19:10
28. 12. 2012 19:08
28. 12. 2012 18:34
28. 12. 2012 16:11
28. 12. 2012 15:49
28. 12. 2012 14:16
28. 12. 2012 13:09
28. 12. 2012 12:50
28. 12. 2012 11:25
28. 12. 2012 10:18
28. 12. 2012 09:31