Šťastné a veselé s Babiččinou volbou!
27. 11. 2013 Tipy a triky
O Vánocích se mouka nakupuje ve velkém, aby byly dostatečné zásoby pro všechny vánočky, rohlíčky, perníčky, na obalování kapra, ale i na knedlíky ke svatoštěpánské huse. A protože základem úspěšného pečení a vaření je kvalitní mouka, neměli byste její výběr podcenit. Na seznam předvánočních nákupů vám proto doporučujeme přidat Babiččinu volbu – prvotřídní značkovou českou mouku.
O Vánocích se mouka nakupuje ve velkém, aby byly dostatečné zásoby pro všechny vánočky, rohlíčky, perníčky, na obalování kapra, ale i na knedlíky ke svatoštěpánské huse. A protože základem úspěšného pečení a vaření je kvalitní mouka, neměli byste její výběr podcenit. Na seznam předvánočních nákupů vám proto doporučujeme přidat Babiččinu volbu – prvotřídní značkovou českou mouku.
Když pečete s láskou, potřebujete tu nejlepší mouku
Inspiraci na vánoční pečení najdete na facebooku.
Babiččina volba je vysoce kvalitní pšeničná mouka vyrobená z nejlepšího českého obilí, jehož výběr a zpracování jsou podrobeny řadě pečlivých kontrol. Zrno se mele ve mlýně se stoletou tradicí a za jeho dokonalé semletí zde osobně zodpovídá zkušený stárek.
Babiččinu volbu v obchodech najdete v jednokilových baleních v šesti variantách.
- HLADKÁ ‒ je vhodná na palačinky, bábovky, buchty, koláče, perníky, na omáčky a bešamel.
- POLOHRUBÁ ‒ se používá na bábovky, buchty a koláče
- HRUBÁ ‒ je ideální na knedlíky, nudle a noky
- HLADKÁ PRÉMIOVÁ - je semletá ze střední části pšeničného zrna, proto je ještě světlejší než hladká mouka. Je vhodná pro pečení korpusů, které tvoří základ dortů. Použijte jí také pro přípravu bábovek a dalších moučníků, u kterých vynikne světlá barva střídy a výborná pórovitost
- PŠENIČNÁ CHLEBOVÁ - je vhodná pro pečení domácího chleba a pečiva chlebového charakteru. Její kombinací se žitnou moukou v různých poměrech získáte různorodé varianty pečiva.
- ŽITNÁ CHLEBOVÁ - je určena především na pečení domácího chleba, tmavého pečiva chlebového charakteru, dalamánků, do perníkového těsta, na přípravu žitného kvásku.
Atraktivní obaly Babiččiny volby jsou navíc opatřeny pečetí, díky níž máte jistotu, že mouka byla dobře uzavřená a uchovala si tak svou stálou kvalitu.
Až si tedy budete sepisovat, kolik mouky na vánoce potřebujete, nezapomeňte počítat s Babiččinou volbou.
Pomůže vám totiž „zadělat" na Vánoce provoněné těmi nejkrásnějšími vůněmi.
Kde mouku koupíte a mnoho dalších informací najdete zde.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jak na skvělé linecké cukroví: Čím je naplnit a na kterou stranu mazat marmeládu, aby byl výsledek dokonalý
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Komentáře
18. 12. 2013 12:23
http://www.babiccinavolba.cz/kontakt/
Jinak já tu značku u nás v nějakém marketu viděla, musím se mrknout
18. 12. 2013 12:18
I vám - krásné svátky!
(Pekárnománie)
18. 12. 2013 11:24
2. 12. 2013 20:09