Chefparade – tam, kde se (nejen) vaří
29. 1. 2015 Vaření
Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.
Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.
Co se zde můžete naučit? Výběr kurzů je opravdu veliký, od evropské kuchyně až po asijskou, kurzy určené pouze k přípravě masa („Maso, maso, maso...“), kurz výroby pralinek a nebo dětské kurzy, kde si vaše malé ratolesti mohou vyzkoušet přípravu sushi, nebo zdobení cupcakes. V Chefparade si tedy vybere opravdu každý, navíc zde seženete speciální ingredience pro každou příležitost ve vaší kuchyni, jelikož je studio propojeno s Chefshopem, který funguje zároveň jako eshop. Po kurzu si tak rovnou můžete zakoupit ingredience a předvést své nově načerpané kuchařské zkušenosti také u vás doma.
Chefshop dováží produkty ze všech koutů světa a nabízí je za velkoobchodní ceny pro všechny zákazníky. Obsluha vám ochotně poradí a případně potraviny zabalí jako dárkový balíček.
Vyzkoušeli jsme:
Při návštěvě Chefshopu se vyplatí zakoupit více potravin (platí zde také množstevní sleva), ideálně pokud máte před sebou víkend a chcete své známe okouzlit vynikajícím obědem nebo večeří.
Vyzkoušeli jsme produkty, které se hodí (nejen) na večeři ve stylu italské kuchyně (extra panenský olivový olej IL Casolare a sušená rajčata). Při nákupu jsme obdrželi rovnou praktický recept na spaghetti s omáčkou bolognese, který nám byl při vaření výbornou inspirací.
Dále zde seženete všechny ingredience na výrobu domácího sushi, jehož přípravu vás naučí buď v Chefparade, nebo můžete navštívit stránku www.milujusushi.cz, kde naleznete instruktážní video.
Ingredience můžete zakoupit v již hotovém sushi balíčku, díky kterému ušetříte a z vlastních zkušeností můžeme potvrdit, že vám vydrží minimálně na dvě přípravy sushi, což se vyplatí.
Máte pocit, že v našem nákupním košíku ještě něco chybí? Správně! Každá příjemně strávená večeře s přáteli se neobejde bez kvalitního přípitku. My zvolili Prosecco IT Extra Dry, ze kterého můžete v pokročilejších hodinách umíchat například oblíbený drink Aperol Spritz.
A jestli si pořád nejste jistí svou návštěvou v Chefshopu, přijďte se podívat na ochutnávkový den dne 31.1.2015 na adrese Husitská 56, Praha 3, kde můžete zdarma ochutnat vybrané delikatesy a odpolednem vás bude provádět zajímavý program za účasti vynikajících kuchařů.
My rozhodně doporučujeme, jelikož studio Chefparade je výjimečné především v propojení všech možností, které s vařením souvisí.
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Cukrář Josef Maršálek bude zase péct s Terezou Bebarovou. Do Prahy už tento víkend přivezou Vánoce jako z pohádky
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Jak uvařit chilli con carne? Základem je hovězí maso, chilli, rajčata a fazole
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Komentáře