Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čerstvě sklizeno na Rohlík.cz: Nejlepší farmářské produkty přímo na váš stůl

Největší tuzemský prodejce s potravinami Rohlik.cz je známý svou dlouhodobou podporou lokálních producentů. Právě proto v jeho sortimentu můžete najít nejširší výběr farmářských produktů na českém trhu. Díky spolupráci s Čerstvě sklizeno, sdružením lokálních farmářů a pěstitelů, navíc nabízí ty nejčerstvější kousky, které mohou mít zákazníci na stole již 6 hodin od sklizně. Ochutnejte vyhlášené Vraňanské jahody, které se mezi zákazníky těší veliké oblibě. Nepřehlédněte ani pestrý výběr bylinek, které dodají jedinečnou chuť každému vašemu pokrmu.

"Spolupráce s farmáři je součástí DNA Rohlíku. Právě proto velice dbáme na to, aby naši zákazníci dostali vždy ty nejlepší kousky," říká Martin Beháň, ředitel Rohlik.cz. "Naším cílem je podporovat lokální pěstitele a zajistit, že se k našim zákazníkům dostanou pouze produkty nejvyšší kvality. Každý krok v procesu, od výběru dodavatelů až po doručení čerstvých potravin, je pečlivě sledován a kontrolován, aby se zachovala čerstvost a chuť našich produktů," dodává.


Vraňanské jahody


Jahodová sezóna oficiálně začíná! Úrodu těch nejlepších jahod mohou zákazníci najít již nyní na Rohlik.cz. Dopřejte si sladké a voňavé jahody z Farmy Vraňany, která je známá pro svůj závazek k vysoké kvalitě a čerstvosti. Tato pěstírna, navazující na rodinnou tradici, funguje už od roku 1998 a rozkládá se na 300 hektarech, kde pěstuje celou řadu jahodových odrůd včetně sazenic, a využívá ty nejnovější technologie. Kromě jahod se ve Vraňanech věnují také pěstování dalšího ovoce a výrobě džemů.


Rohlik.cz spolupracuje s Vraňany od roku 2018 a je jediným maloobchodním prodejcem, který tyto výjimečné jahody nabízí. Zákazníci si mohou na Rohlíku koupit ty nejlepší lokální jahody až 6 měsíců v roce se zárukou nejvyšší čerstvosti a vysoké kvality.


Výběr bylinek, který nemá obdoby


Rohlik.cz nabízí unikátní výběr velkého množství bylinek, mezi kterým si vybere skutečně každý. Máte rádi bylinky řezané, nebo radši v květináči? Žádný problém, na Rohlik.cz najdete od každého něco. Díky spolupráci s Čerstvě sklizeno navíc máte záruku, že vám bylinky přijdou dokonale čerstvé. Díky šetrnému pěstování bez použití zbytečných chemikálií si můžete být jisti, že konzumujete pouze to nejlepší. Vybírat si pak můžete z oblíbených bylinek, jako je bazalka, máta, meduňka, kopr, pažitka a mnoho dalších.
Kromě tradičních způsobů pěstování nabízí Rohlik.cz také hydroponické bylinky. Hydroponické pěstování umožňuje růst rostlin bez použití půdy, kdy jsou bylinky ponořeny do vody s přesně namíchanými živinami, aby se mohly úspěšně vyvíjet a růst. Díky tomu lze pěstovat rostliny v mnohem menším množství vody, než je potřeba pro tradiční zemědělství, a zároveň lze přesně řídit množství živin, které rostliny přijímají, což zvyšuje efektivitu produkce. Rohlik.cz si navíc dává záležet, aby ve svém sortimentu nabízel jen ty nejčerstvější kousky.
 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více