Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Natáčení nové série populárního pořadu Ano, šéfe! je v plném proudu. Zdeněk Pohlreich se vrátil v roli nekompromisního hodnotitele kvalit českých restaurací, jejich menu i způsobu vedení. Přestože televize Prima drží všechny informace kolem přípravy očekávaného pořadu pod pokličkou, webu Toprecepty.cz se podařilo alespoň něco málo zjistit přímo od samotného „šéfa“.

Tajemné natáčení

Přestože castingová výzva na novou, už osmou sérii pořadu, inspirovaného britským originálem Kitchen's Nightmares, v němž slavný Gordon Ramsay „dává zabrat“ restauratérům ve Spojeném království i v USA, láká na Pohlreichovy výlety po našich podnicích, nic moc o tom, co se chystá, nevíme.

Jak totiž informovala Toprecepty.cz Klára Kotábová z PR oddělení televize Prima, „diváci se informace včas dozví“. Je tedy zřejmé, že se chystá něco velkého a Pohlreichův návrat v jeho nejlegendárnější roli bude stát opravdu za to. Proběhnout by měl na jaře roku 2025.

Velké překvapení

Jak sám majitel renomovaných pražských restaurací Café Imperial či Next Door sám připustil, stále se našly věci, které nečekal„Upřímně mě překvapilo, že stále ještě přežívají restaurace o kterých jsem si myslel, že už neexistují,“ sdělil webu Toprecepty.cz Zdeněk Pohlreich.

Přitom zdaleka nečekal, že bude vše „vyťukané“, jak sám s oblibou říká. Práce na restauraci totiž podle jeho slov nekončí nikdy.

Natáčení, které stále probíhá, však zatím „šéfovi“ nepřipravilo tak nemilé překvapení, jako byly třeba pneumatiky v kuchyni z legendárního dílu z Kralup nad Vltavou, ale sám Pohlreich zatím stále nejásá. „Ještě nejsme hotoví, překvapení nejsou vyloučena,“ říká s úsměvem slavný šéfkuchař.

Jděte do toho také

Přestože má za sebou natáčení už přes 90 dílů sledované show, pořád se najdou restauratéři, kteří si jeho rady poslechnou, ale tím to končí. „V tomto ohledu se toho změnilo jen málo a je to pochopitelné, každý si to chce dělat po svém,“ připouští Pohlreich. 

Jestli se, jak sliboval před časem, vrátí ke způsobu hodnocení z prvních dílů a „bude hustej“, nechtěl oblíbený šéfkuchař komentovat. Stejně tak neprozradil, kolik dílů bude mít osmá série Ano, šéfe!. Například ta minulá jich totiž měla neuvěřitelných 19. „Nechte se překvapit, já sám jsem to nikdy nepočítal,“ vzkazuje Zdeněk Pohlreich čtenářům webu Toprecepty.cz

Zároveň tak jasně naznačil, že stále není pozdě do očekávané show přihlásit i tu vaši restauraci, nebo nějakou, o níž si myslíte, že by si zasloužila, aby ji nekompromisní „šéf“ poctil svou návštěvou a pomohl jí získat úspěch a zákazníky. Stačí se jen podívat na oficiální web FTV Prima, vyplnit přihlášku a těšit se, až Zdeněk Pohlreich přijde vysvětlit, že dělat hospodu je „jednoduchý jako žebřík“.

Zjistit, jak probíhá natáčení nové řady Ano, šéfe! i zavzpomínat na starší díly, můžete v naší fotogalerii:

Náš tip: Připravte si podle našeho video receptu Pohlreichova oblíbeného španělského ptáčka:

Recepty k tomuto článku