Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Baví vás luštit křížovky a rádi se taky motáte v kuchyni? Obojí v jednom nabízí časopis plný skvělých křížovek a receptů – Katka Labyrint křížovek & toprecepty.cz. Nyní jej navíc získáte za akční cenu!

Chvilky s křížovkou 

Léto je v plném proudu a ještě nás čeká hodně krásných dní, ať už na zasloužené dovolené, odpoledne na zahrádce nebo při víkendovém odpočinku s rodinou. Zpříjemnit si tyhle okamžiky můžeme hned dvakrát! Zábavným luštěním křížovek a zkoušením nových, nebo staronových, receptů! 

Na stáncích je totiž aktuálně k dostání časopis plný skvělých křížovek a receptů –Katka Labyrint křížovek & toprecepty.cz. Najdete v něm nejen klasické švédské křížovky, ale také osmisměrky, sudoku a mnoho soutěží o zajímavé ceny. A kdo si chce od luštění odpočinout, může se vrhnout na vaření!

Chvilky v kuchyni

Časopis Katka Labyrint křížovek & toprecepty.cz nabízí 40 lidových receptů, mezi kterými si vybere každý! Namátkou zde najdete třeba recept na domácí langoše, babiččinu drožďovou pomazánku, úžasný letní borůvkový koláč nebo extra rychlé lívance. Časopis koupíte ve vybraných trafikách a za jeden výtisk, který obsahuje 84 stran, zaplatíte jen 49,90 Kč.

A pokud je luštění a vaření vaším koníčkem, právě teď máte šanci získat roční předplatné za zaváděcí cenu 169 Kč! Za necelé dvě stovky tak získáte 4 vydání časopisu plného křížovek a receptů přímo do Vaší schránky a navíc titul Naše sudoku zdarma! 

Potěšit sebe nebo své blízké tak můžete za příznivou cenu, navíc dárkem, který vám, díky receptům, zůstane už napořád. 

Objednat si časopis můžete z pohodlí domova zde

 

Témata

Recepty k tomuto článku