Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Na stáncích se právě objevilo zářijové číslo časopisu Marianne, které patří díky kuponům Dny Marianne k těm nejžádanějším v roce. Hvězdou na obálce se tentokrát stala oblíbená herečka Klára Issová a vy si můžete přečíst, co prozradila v rozhovoru na stránkách tohoto lifestylového časopisu. Kromě rozhovorů a dalšího obsahu nechybí ani recepty spojené s tímto obdobím. Tak neváhejte a skočte si novou Marianne pořídit. Proč? Protože život začíná s Marianne!

Zářijové číslo Marianne  

Na stránkách zářijové Marianne na vás čeká mnoho zajímavých rozhovorů. Dozvíte se více od osobností jako je Ester Janečková a Andrea Bezděková. Ester Janečková se například rozpovídala o tom, jak si užívá babičkovství. Poslední slovo patří tentokrát herečce Daně Morávkové, která například prozradila, jaký je její tajný cestovatelský sen.  

Zářijovou cover star, neboli hvězdou na obálce, se stala oblíbená herečka Klára Issová, která prozradila třeba to, že potřebuje být v klidu, aby mohla slyšet své srdce.   

V zářijové Marianne nezapomněli ani na muže. Za přečtení rozhodně stojí rozhovor s operním pěvcem Adamem Plachetkou, který vystupoval na jevištích v New Yorku, Itálii i ve Vídni. Jak zvládá skloubit profesní život s rodinným a co mu pomohlo zpomalit?  

Dále si můžete přečíst příběhy nejslavnějších kabelek světa. Redakce se také věnovala tématu, proč se (ne)stýkat s příbuznými aneb Co dělat, když nás někdo z rodinných příslušníků ničí. Poodhalit budete moci i kouzlo spánku, vězte že klíčem k důkladnému odpočinku je správné světlo. A nejen to. Dočtete se také, kam v září za kulturou a mnohem, mnohem víc.  

Kupony Dny Marianne 2024 

Nedílnou součástí zářijové Marianne je kuponová knížka Dny Marianne, ve které najdete více než 750 nabídek do 3500 obchodů a e-shopů po celé České i Slovenské republice. V letošním roce proběhnou Dny Marianne od 13. do 16. září, výhodně nakupovat bude moci od pátku až do pondělí. K prodloužení akce až do pondělí došlo poprvé během Dnů Marianne na jaře a moc se to osvědčilo.  

Těšit se můžete hned na osm Marianne Lounges, kde získáte skvělé dárky jako odměnu za vaše nákupy. A určitě nepřehlédněte Zlaté kupony, nejvýhodnější a nejatraktivnější nabídky, které pro vás osobně vybrali právě v redakci Marianne. Více informací o zářijových Dnech Marianne najdete na dny.marianne.cz

Výhodné předplatné 

Marianne je lifestylový časopis pro sebevědomé a nezávislé ženy. Zakládá si na tom, aby články nebyly povrchní a bezduché. Nabízí řadu rozhovorů s významnými lidmi a precizně zpracované články na téma vztahů, zdraví, životního stylu, kultury... Své čtenářky chce především inspirovat a pobavit. 

Pokud ho chcete každý měsíc dostávat v drobném předstihu a za výhodnější cenu, pak využijte možnosti předplatného. Kromě tištěného časopisu získáte navíc jako bonus i jeho digitální verzi. Roční předplatné se slevou 30 % vychází na 699 Kč. Ušetříte a nemusíte se o nic starat.  

Předplatné s Dny Marianne

A kdo by chtěl ušetřit ještě více, ať si počká právě na Dny Marianne. V mobilní aplikaci Dny Marianne si bude moci pořídit roční tištěné předplatné Marianne se slevou 36 %. Předplatné pak vyjde na 649 Kč, což znamená celkovou úsporu ve výši 370 Kč. Součástí předplatného jsou také slevové kupony na Dny Marianne v době trvání předplatného. 

Předplatné je možné pořídit s praktickými a zajímavými dárky. Například roční předplatné včetně digitální verze s kolagenovým práškem od Oslo Skin Lab můžete mít za 899 Kč. 

Dny Marianne 2024

Zářijové Dny Marianne 2024 začínají v pátek 13. září a budou probíhat až do pondělí 16. září. Bude možné využít slevy až 60 % ve více než 3500 obchodech i e-shopech po celé České republice.

Kupony na Dny Marianne 2024

Slevové kupóny jsou součástí zářijových vydání časopisů Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl. Dále je najdete v mobilní aplikaci Dny Marianne či v internetovém prohlížeči.

Recepty k tomuto článku