Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vyšlo zářijové číslo Marianne Venkov & styl: Nabízí chalupy, tradiční jídla a slevové kupony pro Dny Marianne
Zdroj: Se souhlasem Marianne Venkov & styl

Na stáncích se objevilo zářijové číslo časopisu Marianne Venkov & styl, které je opět plné zajímavostí. Dočtete se třeba o tom, jak se tři kouzelné chalupy v kokořínském údolí se staly domovem Lucie a Erika. A kromě toho v něm najdete i slevové kupony na zářijové Dny Marianne 2024.

Marianne Venkov & styl

Oblíbené podzimní Dny Marianne se letos budou konat od pátku 13. do pondělí 16. září. Jako obvykle nebudou chybět skvělé slevy, akce a výhodné nabídky různých obchodů a značek. Kupony najdete také v zářijovém vydání magazínu Marianne Venkov & styl.

V novém čísle magazínu Marianne Venkov & styl se dočtete o tom, jak se tři kouzelné chalupy v kokořínském údolí se staly domovem Lucie a Erika. Přistěhovali se do Hlučova z Holandska a postupem času zde vytvořili stylové ubytování nejen pro sebe, ale i pro hosty. K tomu patří restaurace v roubence s hudební historií...

U přírody ještě zůstaneme, i když s trochu jiným tématem. Místa za mlhy a šera jsou trochu tajemná, ale na světle neopakovatelně uklidňující, přirozená. Kde se vzala blata a rašeliniště, z historie známé jako lokality skýtající cestičky převaděčů a pytláků? Proč tyto oázy pro faunu i floru mizí? A lze je vůbec uchránit před zánikem?

Tradice a jídlo

Chleba je více než obyčejné jídlo, stal se váženým darem. Vítání chlebem a solí se historicky považuje za nejvřelejší a nejcennější. Jak se má ten dobrý chléb vyrábět a nešetřit na něm, popisují v novém vydání Marianne Venkov & styl mistři od pece.

Přečíst si můžete také o umění výroby dalšího slavného jídla. Knedlík, knédl, blboun, tak se označuje klasická pochoutka našinců, Slováků, Rakušanů i lidí z Bavor. Specifickou sekcí jsou pochoutky z brambor: šišky, špecle, noky, válečky, škubánky… Na talíři nikdy nenudí, existuje na ně řada receptů a kdykoli se dají osobitě vylepšit.

Dekor

Rozjásat domov na podzim není náročné pro toho, kdo dokáže kouzlit s háčkem a stuhovou přízí. Háčkování se specifickým materiálem ozdobí polštáře, sedací kostky, ale tímto stylem lze vytvořit i veselý koberec.

To všechno a spoustu dalšího inspirativního čtení najdete v zářijovém vydání magazínu Marianne Venkov & styl. Jeho součástí jsou také kupony pro podzimní Dny Marianne. Více informací najdete na www.dnymarianne.cz.

Dny Marianne 2024

Zářijové Dny Marianne 2024 začínají v pátek 13. září a budou probíhat až do pondělí 16. září. Bude možné využít slevy až 60 % ve více než 3500 obchodech i e-shopech po celé České republice.

Kupony na Dny Marianne 2024

Slevové kupóny jsou součástí zářijových vydání časopisů Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl. Dále je najdete v mobilní aplikaci Dny Marianne či v internetovém prohlížeči.

Recepty k tomuto článku