Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jubilejním dílem s číslovkou 300 vstoupí do nové sezony na obrazovkách Primy Vychytávky Ládi Hrušky. Symbolické desáté narozeniny oslavil známý moderátor společně se štábem a pro Toprecepty.cz přiznal, co pro něj pořad plný rad, nápadů i nenáročného vaření či pečení, znamená.

Láska k vaření

Vychytávky se i díky svému moderátorovi staly populárním rádcem nejen zahrádkářům, kutilům a dalším šikovným lidem, ale i těm, kteří si doma chtějí připravit něco dobrého k jídlu. I nadále se v každém díle Láďa Hruška zaměří na minimálně jeden snadný recept, který divákům nabídne. 

„Mám k vaření kladný vztah už od malička. Nikdy jsem nechtěl vystudovat kuchařinu, lákalo mě víc to domácí vaření a pečení,“ říká moderátor pro Toprecepty.cz„Člověk je prostě pánem své pánvičky a svých chutí a nenechá si do toho nikým kafrat. Tak to je dodnes i s mými recepty ve Vychytávkách,“ dodává.

Velká škola

Láďa zároveň přiznává, že množství reportáží, které za deset let fungování pořadu stačil natočit, ovlivnilo i jeho vaření. Od diváků, za nimiž se pravidelně vypravuje, se totiž mnohé naučil. „Jasná věc. Protože vaří doma jako já. A baví mě ta jejich moudra a vychytávky z kuchyně předávat dál divákům,“ říká Hruška. 

Sám v jídle moc vybíravý není. „Jím vše, co mně chutná. Když jsem doma, tak mě baví zdravé, ale žravé recepty. Následně, po vyzkoušení na sobě, je vydávám jako dárek svým divákům a fanouškům knižně. A to mě naplňuje a žene dál, protože vidím, že to všechno, co dělám, má stále smysl,“ sdělil Láďa webu Toprecepty.cz

Pokud by si však měl vybrat jeden pokrm, který by preferoval, má jasno. „Když jedu na Moravu, tak se těším na pořádný pecen se škvarkovou pomazánkou, na moravské müsli, tedy škvarky, a vše, co k tamnímu spokojenému životu patří,“ přiznává moderátor Vychytávek.

Výročí jako velké překvapení

Vstup do desáté sezóny pořadu Láďu i další lidi, podílející se na výrobě Vychytávek, překvapil. „Když jsme s pořadem začínali, říkali jsme si se štábem, že budeme rádi za tři, možná čtyři série. V životě by nikoho z nás nenapadlo, že natočíme 300 dílů," přiznává Hruška s tím, že se to neobešlo ani bez oslavy. Výročí jsme samozřejmě pořádně oslavili, jak jinak než vychytaným hruškovým dortem,“ směje se Láďa.

Nahlédnout do soukromí i pracovního zákulisí Ládi Hrušky můžete v naší fotogalerii:

Náš tip: Když už se nepustíte do dortu, můžete si podle našeho video receptu připravit vynikající hruškový koláč:

Recepty k tomuto článku

Související obsah