Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chystáte se připravovat oběd pro rodinu a hledáte inspiraci, zároveň víte, že během vaření nebo dlouhého pečení patrně budete mít dlouhou chvíli? Není nic jednoduššího, než otevřít časopis plný skvělých křížovek a receptů – Katka Labyrint křížovek & toprecepty.cz. Navíc, když si pospíšíte, budete ho mít za super cenu!

Luštění je skvělá zábava

I když se teplé slunečné dny patrně blíží ke svému konci, není třeba zoufat, naopak je nutné si ještě pořádně užít. Na dovolenou to už sice nebude, ale práce na zahradě je pořád dost a na výlety je také počasí stále ideální.

Zpříjemnit si volné chvíle můžete i s originálním časopisem v ruce. Ten náš Katka Labyrint křížovek & toprecepty.cz totiž nabízí hned dvojitou dávku zábavy.

Najdete v něm nejen klasické švédské křížovky, ale také osmisměrky, sudoku a mnoho soutěží o zajímavé ceny. Nabízí také spoustu skvělých receptů, které vám pomohou, když už vaše fantazie nebude stíhat, nebo jen budete chtít vyzkoušet něco nového.

Spousta inspirace 

Můžete se spolehnout, že v časopise Katka Labyrint křížovek & toprecepty.cz určitě každý najde mnoho těch, které si doma vyzkouší. Nechybí tu například recept na skvělé domácí langoše, babiččinu drožďovou pomazánku, lahodný borůvkový koláč nebo extra rychlé lívance. Časopis, obsahující 84 stran křížovek a receptů, koupíte ve vybraných trafikách jen za 49,90 Kč. 

Cena, která se vyplatí

Pokud chcete mít jistotu, že vám neunikne žádné další číslo, právě teď máte šanci získat roční předplatné za akční cenu 169 Kč! Za cenu jednoho oběda v levnější restauraci tak získáte 4 vydání časopisu plného zábavy a gastronomie. Navíc nikam nemusíte chodit, příjemné čtení najdete ve vaší schránce a ještě od nás dostanete také titul Naše sudoku zdarma! 

Objednat si časopis můžete z pohodlí domova zde

Témata

Recepty k tomuto článku