Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Je tu Zimní Apetit piknik: Nechte vařečky odpočívat a vyrazte na oblíbený festival chutí!
Zdroj: Apetit

Zimní Apetit piknik je za dveřmi. V sobotu 9. listopadu 2024 se uskuteční oblíbený festival chutí, dobrého jídla a pití. Nově se bude konat v krásných prostorách Národního zemědělského muzea v Praze od 10:00 do 18:00 hodin. 

Kdy a kde se koná zimní Apetit piknik

V sobotu 9. listopadu 2024 budete moci na Zimním Apetit pikniku ochutnávat dobroty oblíbených prodejců a dopřát si také spoustu skvělé zábavy. Můžete se těšit na známé tváře z gastro světa, workshopy, hudbu, přehlídku opravdových hvězd a těch nejlepších dobrot. Je také připraven program pro děti i dospělé, kurzy vaření, tombola a mnoho dalšího. 

Na pikniku můžete platit jak v hotovosti, tak i bezhotovostně. Ve většině stánků budou terminály pro platbu kartou, mobilem nebo chytrými hodinkami. 

Kurzy vaření na Zimním Apetit Pikniku 

V profesionálním gastrostudiu budou během dne probíhat kurzy vaření. Můžete se učit od těch nejlepších kuchařů, díky kterým získáte nové dovednosti a zdokonalíte svůj kuchařský um. Registrace na tyto kurzy budou možné pouze v den konání akce u hostesek. 

Dětský program a bohatá tombola 

Program pro malé kuchaře zajistí nejen partneři akce, ale také skvělá expozice dětské gastronomie. Ta vás zavede do kuchyně našich babiček a prababiček a navnadí vás na pochoutky z dob dávných, ale také ze současnosti. Děti si mohou navíc vyzkoušet nakupování regionálních potravin, včetně načtení vlastního nákupu u pokladny a vytištění osobní účtenky. 

Nezapomeňte navštívit stánek Apetit shopu a zkusit své štěstí v tombole plné atraktivních cen. Jeden los vyjde na 25 Kč a určitě nezůstaňte u jednoho! Losovat se totiž bude každé dvě hodiny, takže šance na výhru je vysoká. 

Zimní Apetit piknik 2024 bude naservírován v krásných prostorách Národního zemědělského muzea v Praze od 10:00 do 18:00 hodin. Víc informací se dozvíte na stránkách piknik.apetitonline.cz

Témata

Recepty k tomuto článku