Je tu Zimní Apetit piknik: Nechte vařečky odpočívat a vyrazte na oblíbený festival chutí!
15. 10. 2024 Ostatní
Zimní Apetit piknik je za dveřmi. V sobotu 9. listopadu 2024 se uskuteční oblíbený festival chutí, dobrého jídla a pití. Nově se bude konat v krásných prostorách Národního zemědělského muzea v Praze od 10:00 do 18:00 hodin.
Kdy a kde se koná zimní Apetit piknik
V sobotu 9. listopadu 2024 budete moci na Zimním Apetit pikniku ochutnávat dobroty oblíbených prodejců a dopřát si také spoustu skvělé zábavy. Můžete se těšit na známé tváře z gastro světa, workshopy, hudbu, přehlídku opravdových hvězd a těch nejlepších dobrot. Je také připraven program pro děti i dospělé, kurzy vaření, tombola a mnoho dalšího.
Na pikniku můžete platit jak v hotovosti, tak i bezhotovostně. Ve většině stánků budou terminály pro platbu kartou, mobilem nebo chytrými hodinkami.
Mohlo by vás zajímat
Kurzy vaření na Zimním Apetit Pikniku
V profesionálním gastrostudiu budou během dne probíhat kurzy vaření. Můžete se učit od těch nejlepších kuchařů, díky kterým získáte nové dovednosti a zdokonalíte svůj kuchařský um. Registrace na tyto kurzy budou možné pouze v den konání akce u hostesek.
Dětský program a bohatá tombola
Program pro malé kuchaře zajistí nejen partneři akce, ale také skvělá expozice dětské gastronomie. Ta vás zavede do kuchyně našich babiček a prababiček a navnadí vás na pochoutky z dob dávných, ale také ze současnosti. Děti si mohou navíc vyzkoušet nakupování regionálních potravin, včetně načtení vlastního nákupu u pokladny a vytištění osobní účtenky.
Nezapomeňte navštívit stánek Apetit shopu a zkusit své štěstí v tombole plné atraktivních cen. Jeden los vyjde na 25 Kč a určitě nezůstaňte u jednoho! Losovat se totiž bude každé dvě hodiny, takže šance na výhru je vysoká.
Zimní Apetit piknik 2024 bude naservírován v krásných prostorách Národního zemědělského muzea v Praze od 10:00 do 18:00 hodin. Víc informací se dozvíte na stránkách piknik.apetitonline.cz.
Témata
Recepty k tomuto článku
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Vítěz MasterChef Česko Honza Albrecht si zavaří po boku Jana Punčocháře a ještě se sklenkou v ruce
Přečtěte si Zobrazit více
Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu