Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ponožky se obnosí, bonboniéry se sní, svetry se vytahají, ale kuchařské knihy zůstávají napořád! Pořiďte letos sobě nebo svým blízkým dárek, který potěší a přinese spoustu zajímavých prověřených rodinných receptů. Unikátní kuchařky můžete nyní koupit se slevou, která se nebude opakovat!

Vánoční zázrak? Jeden dárek potěší všechny!

Opakuje se to každý rok. Otázka sice nezní „Být, či nebýt“, ale to, oč tu také běží, je, co koupit pod stromeček. Co pořídit manželovi, který je vybíravý, co mamince, která tvrdí, že všechno má, a co babičce, která se jako loni zapřísahá, že „nic nepotřebuje“?

Věřte nebo ne, je to vlastně úplně jednoduché. Všem můžete koupit to samé. Kuchařku! A podle toho, co kdo má rád, nebo na co si rád zavzpomíná, zvolíte třeba publikaci, která voní koláčky, zákusky či sladkými rohlíčky - tedy kuchařku Naše moučníky
Náš tip: Touhle kuchařkou uděláte radost mamince, tetě, kamarádce, sousedce i kolegyni v práci. 

Nebo sáhnete po tak trochu vzpomínkové knížce, jíž je Naše chalupářská kuchařka. Ta zdaleka nenabízí pouze recepty vhodné pro přípravu na chalupě. Vždyť třeba takovou krkovičku pečenou na bramborách nebo hlívu na paprice si jistě rádi připravíte kdykoliv během roku ve své domácí kuchyni. 
Náš tip: Touhle kuchařkou potěšíte tatínky, dědečky a babičky. Ti všichni si v ní mohou listovat a vzpomínat na chvilky pohody u táboráku nebo na chalupě u sporáku. 

Sámoška, kde si vyberete

Na našem „topreceptím“ eshopu je ale výběr ještě daleko větší. Podobně jako v samoobsluze, kde je také pro každého něco.

Sázkou „na jistotu“ je třeba knížka Náš rok v kuchyni, která kromě mnoha receptů nabízí i užitečné Tipy a triky. Obsáhlá publikace vás provede všemi ročními obdobími a pro každé nabídne skvělé recepty. Najdete zde mimo jiné i recept na parádní vánočku, vláčné linecké nebo sněhové pusinky jen ze tří ingrediencí. 

Kuchařka se běžně prodává 599 Kč, ale nyní ji s kupónem „ZAPULKU“ pořídíte o 50 % levněji. Akce trvá od 20.10. 2024 do 28.10. 2024 a s padesátiprocentní slevou v této době můžete koupit jak Náš rok v kuchyni, tak již zmíněné Naše moučníky, případně komplet Naše kuchařka 1 + Naše kuchařka 2 a nebo alespoň Kalendář na rok 2025, který díky akci vyjde na pouhých 59 Kč! 

A kdyby vám ani tohle nestačilo, pak pro zkušenější amatérské kuchaře a cukráře jsou v nabídce i knížky z edice časopisu Apetit, jako je například kuchařka Knedlíky, noky & omáčky, nebo publikace Mleté maso a mnohé další.

Ve virtuální „topreceptí“ samoobsluze ale najdete i stylovou plátěnou tašku, nebo kroužkový zápisník Naše rodinné recepty, kam si právě můžete zapisovat své prověřené a léty taky „provařené“ recepty. 

Malou ochutnávku toho, co najdete v našem eshopu, vám ukážeme v naší galerii: 

Fotogalerie - Nejlepší dárek pod stromeček? Kuchařky s 50 % slevou můžete pořídit právě teď a obdarovat tak celou rodinu

Ukázat 7 fotografií

Témata

Recepty k tomuto článku