Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Populární taneční soutěž StarDance má za sebou již tři díly a druhé vyřazování. Do dalšího kola se opět probojovala food blogerka Chili Ta, kterou v minulém týdnu zradily šaty a zdálo se, že tím pro ni cesta soutěží končí. Diváci se ovšem rozhodli, že talentovanou kuchařku podpoří a dají jí ještě další šanci. Stejně tak dopadlo i třetí kolo a známá kuchařka se představí ve StarDance i příští sobotu.

Pekelná cha-cha

Pro třetí soutěžní večer si dvojice Chili Ta a Jakub Mazuch připravili cha-chu na hit skupiny od AC/DC „Highway to Hell“. Food blogerka, která neskrývá svou ambici postoupit v soutěži co nejdále, opět předvedla, že jí stejně jako vaření nedělá problémy ani tancování. Vzhledem k tomu, že tanec předvedli v kostýmech, inspirovaných jejím oblíbeným americkým fotbalem, cítila se Chili ve svém živlu. Navíc, když nakonec přiletěl i typický americký fotbalový míč.

Porota chválila

Po odtančení proto přišla řeč právě na sport. Chili Marku Ebenovi vysvětlila, že chycení nebylo úplně jednoduché, vzhledem k tomu, že v tu chvíli seděla na rameni svého tanečního partnera. Hodnocení poroty začalo překvapivě negativně. Tatiana Drexler totiž zkritizovala špatné kroky a pokrčená kolena a známkovala číslem 6.

Jan Tománek ovšem nesouhlasil a zkonstatoval, že má Chili výraz profesionálního tanečníka, je pro něj černým koněm soutěže a přidal osmičku. Richard Genzer označil tanec za nejlepší cha-chu večera a hodnotil číslem 7. Celkově si tak pár vytancoval 21 bodů.

To, společně s podporou od televizních diváků ve výsledku znamená, že Chili Ta předvede své umění i v příštím díle. Takové štěstí ovšem neměl pár Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková, který nezískal dostatečný počet diváckých hlasů.

Šaty jako nepřítel

Po úspěšných prvních dvou kolech, kdy Chili předvedla skvělý jive i valčík, ovlivněný roztržením kostýmu, i třetí večer prošla bez větších problémů. 

Přitom druhé kolo, které se odehrálo minulou sobotu, mohlo být pro Chili i kolem posledním. Ne kvůli špatně zvládnutému tanci, ale proto, že ji zradil kostým. Sukně, kterou měla, se totiž na začátku valčíku natrhla a známá účastnice soutěží MasterChef nebo Survivor se do ní zamotala. 

To však ani tanečnici ani jejího partnera Jakuba Mazucha nerozhodilo natolik, aby tanec nedokončili. Přes velké riziko pádu dvojice dotančila a od poroty získala skvělých 23 bodů.

Výkon ocenil i moderátor pořadu Marek Eben, který žádal po porotě zvláštní bodovou přirážku za mimořádný talent vyrovnat se s katastrofální situací. Ta ovšem nakonec nebyla potřeba, protože diváci Chili a Jakuba poslali do dalšího kola.

Zbytečné obavy

Chili s náročností soutěže počítala už v době, kdy se ještě nerozeběhly ani tréninky „Rozhodně bude těžké ovládnout technické aspekty, správné držení těla, prostorovou orientaci a další nuance, které si jako laik nedokáži ani představit. Když máte tohle vše ovládnout najednou a do toho se ještě napojit na svého partnera, je tam dost věcí, které můžete pokazit (smích),“ prozradila tehdy pro Toprecetpy.cz.

Nyní se ovšem zdá, že její obavy byly zbytečné, což potvrzují i bookmakeři, kteří ji považují za druhého největšího favorita, hned po Oskaru Hesovi. Například Fortuna na Chili vypsala kurz 3,3:1. Za vsazenou stokorunu si tak v případě výhry můžete přijít na 330 Kč. 

Na působení Chili ve StarDance se můžete podívat do naší fotogalerie:

Náš tip: Připravte si podle našeho video receptu skvělou vietnamskou polévku Pho Bo

Recepty k tomuto článku