Recepty, postupy a rady, jak uvařit ty nejlepší lahůdky z české i světové kuchyně
Nejnovější recepty
Smažený kapr se zlatými šupinami
Přidáno před 9 hodinami
Kapří podkůvky s mandlovou krustou
Přidáno před 9 hodinami
Kapr na cibuli a česneku
Přidáno před 9 hodinami
Parmazánové košíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rybičky z lineckého mandlového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové trubičky s karamelovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Dárkový koš býval velmi oblíbený a stál asi 300 Kčs. Pod celofánem se skrývalo víno, káva, čokoláda i sušenky
Drahá Praha? Na koupalištích dáte 90 Kč za jednu palačinku s cukrem, smažák vyjde na 169 Kč a točená zmrzka na 50 Kč
Kuřecí supreme: Prsa s kůží a částí kosti jsou podle názvu to nejlepší z kuřete. Luxusní šťavnatý steak je toho důkazem