Inspirace na rychlé i sváteční obědy. Recepty z celého světa
Související články
Nejnovější recepty Více
Borůvkový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Prsa z divoké kachny sous-vide
Přidáno před 9 hodinami
Zapečená růžičková kapusta (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z pečené řepy a dýně
Přidáno před 10 hodinami
Kuře s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Krémová polévka z rozvitých kapustiček
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“