Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 1 hodinou
„Užitečný dárek“ MarcelaPa, 4. 11. 2024 20:13
Poslední příspěvky
„Hezky nedelni vecer, u nas brambory kysele zeli a manzel…“ hazel, před 1 hodinou
„cathleen: už jsem si je přečetla - název ve mně vzbudil…“ Nadja, před 1 hodinou
„MarcelaPa:, tara23: děvčata, děkuji za zkušenosti.“ Nadja, před 1 hodinou
24. 11. 2016 15:40
Můj je recept na kynuté Majolkové® těsto https://www.toprecepty.cz/recept/19727-kynute-buch...
24. 11. 2016 15:27
19. 11. 2016 16:42
Třeba tahle se mi povedla jen jednou, aby byla krásně žlutá. Ale i přesto jí dělám dál, protože chuťově nemá chybu
19. 11. 2016 16:41
19. 11. 2016 16:39
19. 11. 2016 16:39
17. 11. 2016 19:05
17. 11. 2016 17:09
17. 11. 2016 15:58
v1_599486191.jpg
17. 11. 2016 15:52
17. 11. 2016 15:50
17. 11. 2016 14:40
17. 11. 2016 13:46
Věnec-kynuté těsto ze šlehačky. Z tohoto těsta se mi vánočka vždy podaří - nerozjíždí se.
17. 11. 2016 13:34
17. 11. 2016 13:31
1 2 Další