2024 - změna designu u receptů ???
Ani u dalších rcp jsem neuspěla.
Autor byl v noci šikovnými kluky posunut zpět nahoru, pod nadpis. 😁
U receptů s větším množstvím komentářů začínám číst podle posloupnosti přidání komentáře od nejstaršího - doposud zde byly uvedeny stránky a mohla jsem se podívat na kteroukoliv z nich.
Teď se pod nejnovější stránkou komentářů objeví: „Načíst další komentáře (15)“, po další stránce to samé, a tak se musím postupně proklikat až k nejstaršímu komentáři přes několik stránek. Na začátku ani nepoznám, kolik stran komentáře zaujímají. Například u receptu "Pavlišov"
Jak zjistím, kolik stran mají komentáře celkem, a jak se dostanu rovnou na nejstarší komentář?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 16 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ cathleen, před 30 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Těším se na rcp, fotky jsou k…“ Nadja, před 17 minutami
„MarcelaPa: moc ráda jsem klukům vyřídila! 😘“ cathleen, před 31 minutami
„Veronika.Hrozna: 🤣🤣🤣“ MarcelaPa, před 39 minutami
Přečtěte si Zobrazit více
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Představujeme novou kuchařku Náš rok v kuchyni: Tato kniha by neměla chybět v žádné české domácnosti
Cukrář Josef Maršálek radí: 5 triků, jak připravit dokonale nadýchané a jemné kynuté těsto, a na co si dát pozor
Pavlišov
Boubelinda
Hodnocení receptu je 4,7 (9×)