Italská frittata aneb Omeleta, které spěch nesvědčí: Díky těmto fíglům bude krásně jemná a nadýchaná
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Múj známý“ Monicurka, před 23 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes přírodní kuřecí kousky, bramborové…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den, u nás dnes hovězí polévka ze žebra s nudličkama…“ Severinka, před 2 hodinami
„Hezký den dnes zabijačkový oběd,prdelačka a jelítko,brambor…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
4. 10. 2009 06:48
3. 10. 2009 17:58
tytyty.gif
3. 10. 2009 12:34
Vašku - to není maso to jsou lievance - nikoliv lívance. Taky jsem na to nejprve koukala, jak tele na nová vrata, ale je to tak. Je to jen celozrnná mouka s troškou vody - vznikne těsto, které se přes haluškové sítko protlačí do vroucí vody - takže něco jako celozrnné nokerle, ale bez vajíčka. Potom jsem jen orestovala na 1PL oliv. oleje jarní cibulku a prohodila s těmi lievancemi. Recept byl ve slovenštině a já nevěděla, jak ho přeložit.
3. 10. 2009 12:01
3. 10. 2009 08:34
3. 10. 2009 06:59
3. 10. 2009 06:34
2. 10. 2009 20:32
2. 10. 2009 11:29
A na večeři je studená-salám,sýr,okurkový salát a pečivo.
2. 10. 2009 10:11
cimg9183.jpg
2. 10. 2009 09:33
0099_oakdb[1].gif
2. 10. 2009 08:18
2. 10. 2009 08:14
2. 10. 2009 07:22
2. 10. 2009 06:58
Předchozí 1 … 2271 2272 2273 2274 2275 … 2473 Další