Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
„poradte mi“ Merylas, 27. 10. 2024 09:16
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes květáková polévka a sekaná s bramborovou…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Hezký večer všem. Já měla dnes opečené, drobně nakrájené…“ Nadja, před 14 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas bude cocka , vajicka - bulici oko,…“ hazel, před 15 hodinami
5. 12. 2012 11:20
4. 12. 2012 17:35
4. 12. 2012 15:05
4. 12. 2012 13:18
4. 12. 2012 11:41
3. 12. 2012 20:10
3. 12. 2012 19:45
Ty bramborové placky jsou jednoduché, vlastně klasické bramborové tešto. Brambory den předem uvařené ve slupce, nastrouhat, osolit, vejce, hrubá mouka. Vyválet těsto tak cca 0,5 cm a pak péct na oleji po obou stranách. Je to jednoduché a moc dobré. Nejím sladké a toto mi chutná.
Tak hodně štěstí.
3. 12. 2012 19:09
já neumím ani klasické- vsude píšou jinou mouku,....
ale na sldko me to zaujalo. často me honí mlná a to tohle mi přislo zajímavé a svým způsobem i zdravejsí, když je to asi z brambor
dík
3. 12. 2012 18:32
3. 12. 2012 17:40
3. 12. 2012 15:03
3. 12. 2012 14:23
3. 12. 2012 13:16
3. 12. 2012 11:33
2. 12. 2012 17:17
Předchozí 1 … 1703 1704 1705 1706 1707 … 2472 Další