Chorvatsko na talíři: Populární přesnídávková polévka maneštra je plná zeleniny, masa a těstovin. Takhle snadno se připravuje
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 20 minutami
„Múj známý“ Monicurka, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
Poslední příspěvky
„Pekný večer dievčatá. U nás dnes zeleninová polievka z…“ Julia Oskerova, před 2 minutami
„Hezky vecer, u nas Minestrone polevka, cesnekovy chleb a…“ hazel, před 4 minutami
„Ahojte,mám známyho,bydlí v Čechách ale daleko,a bydlí sám s…“ Monicurka, před 4 hodinami
6. 3. 2013 19:19
6. 3. 2013 11:48
6. 3. 2013 11:27
doc1.doc
6. 3. 2013 09:49
5. 3. 2013 22:40
Já kroupy (i malé krupky)pořádně propláchnu a namáčím přes noc. Při vaření následující den zpočátku hlídám a pěnu také odebírám a právě občas promíchávám, hlavně ode dna, protože škrob, který pustí způsobí, že se mohou připálit. Až se začne odlupovat slupka, jsou uvařené...
5. 3. 2013 20:50
5. 3. 2013 17:45
5. 3. 2013 14:04
5. 3. 2013 12:06
Moji milí spoluTopáčci, jsem zde velmi ráda mezi vámi a děkuji, že jistě nejen mě jste rádci každý den
5. 3. 2013 11:43
5. 3. 2013 10:52
5. 3. 2013 09:58
4. 3. 2013 21:09
4. 3. 2013 16:49
4. 3. 2013 15:37
Předchozí 1 … 1672 1673 1674 1675 1676 … 2473 Další