Co dnes uvařit?
Dunajské vlny - super snadné
Hodnocení receptu je (75×)Jinak připravím salát z topinambur a vajíčkový salát bez vajíček tedy z uzeného tofu. Máme připravené těsto ještě na zelňáky. Tak hezký víkend.
1/4 hrnecku hnedeho cukru
1/4 hrnecku olivovy olej
2 polevkove lzice cerveny vinny ocet 2
2polevkove lzice oprazenych sesame zrnicek
1 polevkovou lzici soy omacky.
Toto mnozstvi je asi na 5-6porci salatu.
do salatu davam nakrajeny Bok Choy, 1/4 mandli, asi 5 jarnich cibulek.
Tepla uprava: Bok Choy, polevkova lzice olivoveho oleje 5 strouzku cesneku, 2 salotky, 2 polevkove lzice soy omacky, 1 kavovou lzicku sesame olej, a rozdrcenou (male supinky) cervenou papriku. Tyto rozdrcene papriky jiz jen davam na hotovy salat.
Kdyz budes chtit tak napisi postup na ten teply salat.
Nam chutna oboji. Promin ze pisi toto az dnes.
Hezky oslavte synovi narozeniny.
A odpoledne jdeme blahopřát synovi, má dneska narozky Určitě bude tatarák
A pak z jedné porce se najíme oba a ještě funíme
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 16. 10. 2024 08:07
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas dnes testoviny s muslemi a zeleny salat…“ hazel, před 9 hodinami
„Krásný večer. Dnes u nás noky v sýrové omáčce se sušenými…“ janatka, před 10 hodinami
„magdalenka: vítej zpátky, jsem ráda, že jsi OK - neozvala…“ Nadja, před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perníkářka Eva radí, jak na dokonalou bílkovou polevu: Bílky se nesmějí šlehat a množství cukru se řídí velikostí vejce
Tajemství elixíru dlouhého života? Střeží ho mniši z kláštera Grande Chartreuse
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Čedarová polévka se žampiony, mrkví a kapustičkami
Marie Svarcova
Hodnocení receptu je 5,0 (5×)