Šťavnaté špekáčky: Jak je správně naříznout a jak vysoko nad ohněm je připravovat, aby byly dokonalé?
Poslední diskuze
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 17 minutami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 41 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„veronika_straka: děkuji za vysvětlení.“ Nadja, před 23 minutami
„Nadja: tohle rolování je závislé na hlavním obsahu, tudíž…“ veronika_straka, před 27 minutami
„Ještě jeden DOTAZ: - nevím, zda to dokážu dobře vysvětlit,…“ Nadja, před 32 minutami
před 53 minutami
20241013_131833.jpg
20241013_124134.jpg
před 2 hodinami
před 3 hodinami
1728811712264.jpg
před 3 hodinami
cocka_1603974566.jpg
před 5 hodinami
před 17 hodinami
před 18 hodinami
před 18 hodinami
Na zitra jsem pozmenila jidelnicek a to ze svickove jsem to zmenila na lososa. Je to lehci a rychlejsi a v pondeli bude az moc velka vecere.
Koupila jsem si tvaroch a tak jeste stale myslim ze se do tech kolacku pustim
Vsem marodum preji brzke uzdraveni.
před 18 hodinami
před 19 hodinami
Jablicka v sodo omacce vypadaji vynikajici, az budes uplne v poradku pridej recept prosim
před 19 hodinami
před 19 hodinami
Tak ať jsi brzo zdravá a v pohodě.
před 19 hodinami
Těším se na rcp, fotky jsou k sežrání.
před 19 hodinami
před 20 hodinami
dsc05704.jpg
dsc05704_2054212104.jpg
dsc05702.jpg
1 2 3 … 2457 Další