Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Co dnes uvařit?
Na čtvrtek máme lístky do divadla, jedeme do Slanýho. Tak jsem zvědavá jak to zvládnu. Ale teplotu nemám
Taky kupujeme cvrčovický chlebík je chutný a světe div se vydrží týden
Pečivo i chleba nekupujeme v marketu, ale u nás. Chleba podmáslový z Cvrčovic. Je 330g bochníček a máme ho na týden. Vydrží krásně měkký a i po týdnu je jak čerstvý. No a pečivo bereme z Hořovické pekárny.
Ted na posvícení jsem koupila veku a 3 dny po sobě byly chlebíčky k večeři a ještě se nedojedla.
Ten tousták od Maršálka vypadal krásně, proto mi zajímal. Udělala bych z něj klasické tousty
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 22 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: taky už bojuji s nějakou virozou asi 14…“ tara23, před 1 hodinou
„Veronika.Hrozna: nee, jen nakoukla a zase se vypařila. Ale…“ tara23, před 1 hodinou
„tara23: Já vím, koukám taky na spousty receptů. Když…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
Toustový chleba z pekárny
cathleen
Hodnocení receptu je 4,7 (7×)