Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ janatka, před 29 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ magdalenka, před 44 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Krásný den. Tak u nás kuřecí vývar s nudlemi a játrovými…“ janatka, před 25 minutami
„Dobrý deň, prosím ako je to s pridávanám podobných receptov…“ magdalenka, před 39 minutami
„Simona Skolakova: Garáž nemáš? Že by si tam uskladnila…“ magdalenka, před 46 minutami
před 29 minutami
Na korpus budete potřebovat: 200 g sušenek Lotus Biscoff a 100 g rozpuštěného másla. Na náplň pak: 200 g smetany ke šlehání, 250 g mascarpone, 5 lžic moučkového cukru, 150 g dýňového pyré (recept na pyré najdete zde), 50 g bílé čokolády, 5 plátků želatiny Na dozdobení: šlehačku a lotus sušenky . Recept je z těchto stránek Topek.
Neskutečně dobrý. Dcera nejí dýni a vůbec nepoznala, že ten krém ji obsahuje. Nedala jsem bílou čokoládu ta je na nás moc sladká. Jinak jsem použila želatinový ztužovat za studena. Určitě zopakujeme.
před 51 minutami
před 57 minutami
Věrko tak ať jje lépe.JaniPá v dobrém brambory na zimu závidím.
před 1 hodinou
Uvařila jsem i na zítra, protože to bude náročný den. Nákup, kadeřnice a od 18 divadlo ve Slaným. Musíme vyjet někdy po 16 hodině
A pořád ještě bojuji s velkou rýmou
1729672340246.jpg
1729672340243.jpg
před 1 hodinou
před 2 hodinami
img_20241023_093416.jpg
před 16 hodinami
Na čtvrtek máme lístky do divadla, jedeme do Slanýho. Tak jsem zvědavá jak to zvládnu. Ale teplotu nemám
před 17 hodinami
před 17 hodinami
před 17 hodinami
před 17 hodinami
před 17 hodinami
před 18 hodinami
před 20 hodinami
před 21 hodinami
dsc05719.jpg
dsc05721.jpg
1 2 3 … 2467 Další