Hitem podzimu je plundrové těsto. Hodí se na záviny, šátečky i croissanty. Víte, jak je udělat?
Co dnes uvařit?
Zde je pravy dusickovy listopad, je zamraceno, a je velmi studeny dest, coz uplne vypada ze se zmeni v snih.
Koupila jsem si v te nove cinske prodejne citrusovy caj se zazvorem a medem. Je toho velka sklenice. Jen si dam 3 velke lzice do hrnecku a zaleji horkou vodou. Na dnesni den jak delane
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 6 hodinami
„Užitečný dárek“ MarcelaPa, před 8 hodinami
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcelko, to je take pekna kombinace. Vim ze…“ hazel, před 4 hodinami
„magdalenka: pavlina.simr: jen jsem reagovala na Veroniku.“ Nadja, před 6 hodinami
„hazel: já jsem zase dnes, Stáni, udělala do konvice čaj…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Bažant zapečený se sýrem (Kanada)
MamlajdaD
Hodnocení receptu je 3,0 (2×)