Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 23 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 1 hodinou
„Užitečný dárek“ MarcelaPa, 4. 11. 2024 20:13
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: vidíš a máš vyřešeno a zítra se povede. A…“ tara23, před 32 minutami
„Zítra koupím tuk na polevy, udělám novou. Tuhle vrazím do…“ Veronika.Hrozna, před 40 minutami
„Veronika.Hrozna: kdyby byla poleva víc teplá, tak většinou…“ tara23, před 45 minutami
před 40 minutami
A mě zaujaly ty tvoje játra v lokších, udělám. U nás se lokše nikdy nedělali. Ty jsou tradiční Slovenská příloha ke kachně a nebo huse. Pak se dostaly na Jižní Moravu a následně na různá místa Čech. Známí z Moravy dělají Patenty, to jsou vlastně lokše na sladko.
U nás se dělaly jen bramborové placky smažené na oleji.
A ke kachně jen knedlíky
Ale ty játra zkusím, myslím, že budou slavit úspěch
před 48 minutami
před 53 minutami
před 57 minutami
před 57 minutami
Já dnes měla kapříka po mlynářsku, Petr si udělal míchaná vajíčka, a jestli bude jíst ještě před odchodem do práce zatím prý neví.
před 1 hodinou
před 1 hodinou
před 1 hodinou
před 2 hodinami
před 2 hodinami
před 3 hodinami
Vypadá to jako krupicová kaše. Dávala jsem hořkou čokoládu 78 %, používám ji běžně. Ještě se mi to nestalo, umí někdo poradit? Děkuji.
před 5 hodinami
Syn se zetěm, jeli dneska do Německa na Slávii, tak u nás bude dcera s dětma spát. K večeři jim ugriluji kuře
před 7 hodinami
20241101_132132-1-.jpg
20241106_144937.jpg
před 8 hodinami
img_20241107_103852.jpg
před 13 hodinami
1 2 3 … 2476 Další