Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 33 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 2 hodinami
„Užitečný dárek“ MarcelaPa, 4. 11. 2024 20:13
Poslední příspěvky
„tara23: Dobře to osol, ty játra. Lokše jsou málo slané,…“ Veronika.Hrozna, před 31 minutami
„Veronika.Hrozna: vidíš a máš vyřešeno a zítra se povede. A…“ tara23, před 1 hodinou
„Zítra koupím tuk na polevy, udělám novou. Tuhle vrazím do…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
před 45 minutami
před 1 hodinou
A mě zaujaly ty tvoje játra v lokších, udělám. U nás se lokše nikdy nedělali. Ty jsou tradiční Slovenská příloha ke kachně a nebo huse. Pak se dostaly na Jižní Moravu a následně na různá místa Čech. Známí z Moravy dělají Patenty, to jsou vlastně lokše na sladko.
U nás se dělaly jen bramborové placky smažené na oleji.
A ke kachně jen knedlíky
Ale ty játra zkusím, myslím, že budou slavit úspěch
před 2 hodinami
před 2 hodinami
před 2 hodinami
před 2 hodinami
Já dnes měla kapříka po mlynářsku, Petr si udělal míchaná vajíčka, a jestli bude jíst ještě před odchodem do práce zatím prý neví.
před 2 hodinami
před 2 hodinami
před 2 hodinami
před 3 hodinami
před 3 hodinami
před 4 hodinami
Vypadá to jako krupicová kaše. Dávala jsem hořkou čokoládu 78 %, používám ji běžně. Ještě se mi to nestalo, umí někdo poradit? Děkuji.
před 7 hodinami
Syn se zetěm, jeli dneska do Německa na Slávii, tak u nás bude dcera s dětma spát. K večeři jim ugriluji kuře
před 9 hodinami
20241101_132132-1-.jpg
20241106_144937.jpg
před 9 hodinami
img_20241107_103852.jpg
1 2 3 … 2476 Další