Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Dia sladidlo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 2 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 3 hodinami
21. 6. 2010 02:19
Dělala jsem rychlokoláč pro jednoho
http://www.toprecepty.cz/recept/4127-rychlokolac-p...
se sladidlem Clara - dala jsem 1 lžíci. Je dobrý, ale mnohem hutnější než originál s cukrem. Tak je to u všech těst. Jelikož se sladidla dává málo,těsto ztrácí na objemu i nadýchanosti. Trochu vylepšit by se to snad nechalo jen sněhem z bílků.
Máš na to nějaký fígl?
A ještě k té fruktóze - viděla jsem ji v obchodě,ale není tam nasáno,že je vhodná pro diabetiky, nebo je ještě nějaká speciální dia?
Děkuji za rady.
17. 6. 2010 11:03
16. 6. 2010 21:25
16. 6. 2010 21:23
typy_diasladidel_a__dieta.docx
16. 6. 2010 20:13