Jahodové tiramisu: Nepečený italský dezert místo tradiční kávy ochutí jahody a jahodový sirup, vláčný je díky mascarpone se šlehačkou
VAJÍČKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 48 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 42 minutami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 11 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
21. 6. 2010 01:40
19. 6. 2010 08:27
53[1]_722017649.gif
18. 6. 2010 11:39
18. 6. 2010 08:04
18. 6. 2010 08:02
Jinak, pokud je potřeba zredukovat přesně lichý počet vajec na polovinu, nezbyde než rozdělit žloutky a bílky, každé zvážit a rozdělit na polovinu.
Já na to kašlu a dělám to odhadem.
18. 6. 2010 06:43
46[2].gif