Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 7 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 7 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 7 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
18. 6. 2010 21:48
18. 6. 2010 14:29
18. 6. 2010 10:36
díky moc, Ivana
Předchozí 1 2