Bramboráky trochu jinak: Židovské latkes jsou díky jedné ingredienci úžasně křupavé a nejlépe chutnají s jablečnou omáčkou
CITRÓNY.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 11 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
20. 6. 2010 07:36
Vymačkanou šťávu z citrónů jsme vlili trychtýřem(nálevkou)do plastových plátů(mikroten)rozdělených a takové kuličky, nebo placičky , když to zmrzne. Máme to v Mrazáku. Je to fantazie a užitečné a skladné a stále při ruce.
/Najdete i na stránkách "ReproPlast" - Kladno.Václav
dsc_10991[1].jpg
19. 6. 2010 12:14
19. 6. 2010 11:57
19. 6. 2010 08:43
19. 6. 2010 08:41
19. 6. 2010 08:41
19. 6. 2010 08:37
116[1].gif