Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuchyňské náčiní

Spíš jsem to myslel asi obecně. Teď mám spíš teflon, ale časem (1 - 2 roky) bych chtěl nějaké lepší nádobí. Myslím, že když vezmu ten nylon, tak na teflon to je OK a na ty kvalitnější pak taky. Co jsem koukal tak ze silikonu jsem viděl do teploty 220 stupňů a z nylonu do 210 stupňů.

Petře, záleží na tom, jaké máš nádobí. Jestli máš např. teflonové pánvičky, tak rozhodně to z nylonu. Když koupíš kvalitní, tak vydrží i vysoké teploty. Nebo bych Ti doporučovala ze silikonu, jsou sice dražší, ale kvalitní. :-)

Tak to černý nádobí není z plastu, ale z nylonu. Neví někdo, kolik stupňů to snese, aby se mi to nerostavilo.

Zdravím,
chci si koupit kuchyňské náčiní (obracečka, naběračka, ...), ale nevím, jestli mám koupit ocelové a nebo takové to černé (asi plastové). Aby nepoškrábyl nádobí, tak by asi bylo lepší to plastové, že? Co myslíte?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek