Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ MarcelaPa, před 19 hodinami
„Přání a gratulace“ janatka, 28. 2. 2025 11:17
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas zase zmena, udelala jsem fazolovou…“ hazel, před 9 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, ted mam kavu a tu kremloly bych…“ hazel, před 9 hodinami
„Já včera pekla z domácícho listového těsta kremrole, zdá se…“ Veronika.Hrozna, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
5. 5. 2024 12:35
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)
6. 4. 2021 20:12
31. 7. 2018 15:47
15. 7. 2016 23:27
23. 8. 2014 09:36
25. 6. 2014 10:00
omylem jsem nasypal místo papriky do guláše Chilli..
Mám ostré rád, ale tohle se nedalo.. prolezl jsem net křížem krážem a zkusil tyto věci:
Jedno jablko ostrouhat a nakrájet na čtvrtky, jednu bramboru nastrouhat a nakonec jsem tam dal i trochu sirupu (prý je nejlepší jahodový). Nakonec jsem tam vyklopil asi pul deci smetany, co jsem našel v ledničce..
Nejvíc zafungovalo Jablko s bramborem.. Sirup trošičku..
Možná příště zkusím dvě Jablka..
každopádně pálivost se mi podařila srazit tak o 60-70%, takže se to dá teď i dokonce jíst
3. 5. 2012 20:01
3. 5. 2012 09:50
1. 5. 2012 16:58
1. 5. 2012 15:14
5. 1. 2012 12:34
26. 11. 2011 21:58
9. 10. 2011 09:50
9. 10. 2011 07:14
9. 10. 2011 07:12
1 2 Další