Hranolky nemusí být jen z brambor. Jak na slavné batátové nebo zdravé mrkvové?
Dva dotazy
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 7 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 10 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 12 hodinami
9. 8. 2010 13:52
Jinak na bonboniéry koukni ke Cathleen http://www.toprecepty.cz/recept/11637-domaci-bonbo...,má tu krásné kousky a pod recetem jsou tuším v komentářích další plňky od těch co vyzkoušeli.
9. 8. 2010 13:40
9. 8. 2010 13:38
1/2 kg kvalitních párečků nebo malých klobásek,
4 lžíce medu,
4 lžíce hořčice,
2 lžíce oleje.
Na pánvičce orestujeme na oleji párečky asi deset minut.Přesypeme je z pánve do mísy vystlané ubrousky a aodmastíme.
Smícháme med s horčicí a promícháme v míse s párečky.
Párečky se směsí vrátíme na pánev a ještě asi 5 minut prohříváme.
Pro větší společnost,lze upéct v troubě.
9. 8. 2010 13:27
A druhý dotaz... Nevíte o stránkách, kde bych našla recepty na kvalitní, vyzkoušené pralinky? Chci udělat domácí bonboniéru pro někoho, kdo miluje belgické pralinky... Zde jsem našla akorát čokoládové bonbony plněné salkem, ale ráda bych aspoň 12 druhů. Děkujííí