GULÁŠ ze SYROVINEK
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ veronika_straka, 11. 3. 2025 14:45
„Ubrusy obecně“ Veronika.Hrozna, 7. 3. 2025 16:29
Poslední příspěvky
„Dobry den, byli jsme na vylete, tak varila restaurace,…“ hazel, před 5 hodinami
„Hezký den,my dnes máme vepřovou roládu plněnou :co dům dal:…“ drahulin, před 18 hodinami
„Hezký den u nás kuřecí kari se sýrem a porkem na smetaně s…“ tara23, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12. 8. 2010 09:26
Holubinky jsou také moc dobré, též je sbírám. Nejraději mám mimo syrovinek a ryzců křemenáče, ale najít je je téměř zázrak, a také miluji habrové špičníky (kozáky) a suchohřiby - z těch je prima tmavá omáčka. A úžasné jsou masáky.
A Tobě i Tvé ženě hodně zdravíčka.
12. 8. 2010 05:48
11. 8. 2010 20:54
Jinak houbový guláš dělám ze směsi hub, raději tvrdších, a je také prima.
10. 8. 2010 06:12
My ji přidáváme do guláše a je li jí dost, pak děláme guláš jenom z ní. Tak to také dopadlo s donesenými syrovinkami od dcery. Recept jsem nenašel a proto jej dám. Koření nechť vás nezarazí. Používám speciální z obcjodu "Levné koření-ROSSK", Ale dá se NAMÍCHAT. Je super a guláše s ním nemají chybu. Stejně mimo jiné používám drcený 10% česnek. Ale guláš , který uděláte podle vašeho receptu vám jistě bude chutnat.