Jamie Oliver radí, jak mlsat zdravě: Jeho puding z chia semínek zvládne každý a děti si ho hned zamilují
DRŠKOVKA z Růžovek-Masáků.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Verunko , ja mam pritelkyni ve Vidni a…“ hazel, před 9 hodinami
„hazel: Já přejedu most, ten mám kilometr od baráku a jsem…“ Veronika.Hrozna, před 11 hodinami
„Jajajajaapaja: také jsem nikdy neslyšela o přípravě kaše…“ Nadja, před 13 hodinami
18. 8. 2010 08:18
18. 8. 2010 07:59
Když sbíráme Růžovky, tak je upravujeme asi na základní 4 skupiny. 3x z hlaviček a 1x nožičky. Hlavičky jako isahu na drobnější vypražené škvarečky, Šťavnaté biftečky a v trojobalu výborné řízky jako telecí. Nožičky odkrajujeme a děláme z nich POUZE drškovku a to proto, že je doporučeno delší tepelné zpracování varem(šlo by i škvarky) tak jako u Václavek, kde je to přímo nutností, aby se zavařovali a tepelně opracovali minimálně 25-30min a to proto, že obsyhují něco nedobrého, co by nás neotrávilo, ale vyvolalo střevní potíže, Bolení břicha a čast HOŇKU. Po vaření se a časem to Václavky ztrácí a jsou též supr. Ale raději nakládejte bez nožiček.
5718_medium[1].jpg
lix230383_vaclavka_obecna[1]…
naklad01[1].jpg