Pramen zdraví z Posázaví: Na domácím pribináčku si pochutnáte vy i vaše děti
Pýchavka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 5 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
11. 8. 2014 17:52
s7300178.jpg
11. 8. 2014 17:16
11. 8. 2014 16:56
11. 8. 2014 16:53
zuzi_2014.jpg
22. 8. 2010 13:01
20. 8. 2010 19:00
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23650 tohle by taky nemuselo být špatné...
a kus textu od mykologa: "Z pýchavky obrovské jsou skutečně dobré řízky, ale já přednostňuji pýchavkový krém. To je mana nebeská," uvedl Aleš Vít a zároveň pro zájemce dodal recept.
Houbu sloupnou ze šlupky a nahrájet na kostičky, které je třeba dvacet minut povařit. Po té rozmixovat ručním mixérem, přidat deci bílého vína, sůl, bílý pepř a je-li potřeba, tak trochu zahustit jíškou připravenou na másle. Podávat s osmaženými kostkami housky. "Krém voní na celé kolo a nebudete se jej moci dojíst," dodal lákavě na závěr mykolog.
tiše ti jí závidím, já ji neviděla už skoro 35 let
20. 8. 2010 18:43