Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

DEJTE SI POZOR

Nedá mi to klidu a až nyní se domnívám, že i já nesu určitou vinu na mé nespokojenosti. Jak jsem šťoural, tak si nyní myslím, že jsem použil "Majonézu" lehkou, možná dokonce jogurtového základu a tím do tohoto receptu nevhodnou. ALE NEVÍM A UŽ JE POZDĚ .! Hrabat do popelnice nepůjdu. Ale stále platí - Dávat si bacha, jak se říká u nás na jihu " Dej si bacha na starýho Zacha" CHA CHA HI HI

Václave v tom ti musím dát za pravdu.I já ač kdysi vedoucí malé prodejny jsem koupila nekvalitní surovinu a bohužel né jednou.Vyplatí se nespěchat a nebrat vše co zrovna je v akci.Ale myslet i u nakupování.:-((

Václave:-Kpoznatek hodný zkušeného kuchaře:yes:Kvalita výrobků vždy není :-(stejná a výsledný efekt není vždy skvost:-/to pak chytne člověk zlost:-((:no:
Na výběr surovin asi třeba je brát zřetel:yes:, aby výsledný efekt úspěch měl:yes:
:-K

Nedávno jsem chválil recept na koláče z " Majonézy " a nikterak jsem nepřeháněl. Na těsto je více podobných receptů, kde je základ MAJONÉZA. Prvé várky byly supr a všichni chválili a já se jen tetelil. Předal informaci o receptu(Kde ho najít, kdo je autor atd.). Všichni co to vyzkoušeli volali BRAVO. pozor,POZOR,pozor. Poslední várka v tuto sobotu 28.8. byl téměř propadák. Postupoval jsem stejně a těsto stejně připravoval v DP. Vykynulo světově a koláčky se povedli. Vše normální, až do upečení a vychladnutí. Pak jsem zjistil/a ne jen já/, že koláčky ztratili vláčnost a tu obdivovanou křehkost. Bylo to sice mnohem lepší než z obchodu, ale ono to nebylo. Dvakrát jsem nespal a přišel na to. Vrátil se a vyhrabal z odpadu vaničky /2x 100g/ Majonézy a uvědomil si, že jsem dal MAJONÉZU NE od nás z Č.B. - ALE z Kaufllandu. Pak jsem si uvědomil, že již vyklápění od NÁS MĚLA KONZISTENCI KRÁSNĚ PEVNOU A ŽLUTOU a z Kouflandu - řídkou, téměř tekutou. Asi nebyla dost kvalitní./vejce atd/. Proto vám chci připomenout- Dávejte pozor na suroviny. Totéž nemusí bejt vždy TOTÉŽ. Václav.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek