Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

papriky

alus.s. - no vidíš, pilná jako včelička:-))

poslušně hlásím mám hotovo, naplněno a ani to nebolelo :-D :-D

Papriky môžete kľudne mraziť. Kedysi predávali mrazené paradajky ( celé ) aj s paprikami v obchode. Len ich netreba na plnenie nechať úplne rozmraziť, ale urobiť tak ako píše maris.

alus.s. - co múžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek:-D:-D, ne vážně - myslím, že to tak bude lepší.

maris díky, taky jsem si říkala že to tak udělám ale chtěla jsem se ušetřit dnešního plnění... asi mi nic jiného nezbyde :-(

alus.s já jsem si je taky dávala do mrazáku a po vyndání jsem je nenechávala rozmrazit a dávala, např. pod maso, ještě zmrazené. Bylo to v pohodě, i když čerstvé jsou čerstvé.... Jestli ale je chceš potom připravit jako plněné, tak já už bych si je dala zmrazit rovnou už naplněné a nerozmrazené, jen třeba trochu povolené, bych je dala podusit.:-)

děvčata, chystám se zamrazit papriky bez jadřince na pozdější naplnění ml masem a nevím jestli dělám dobře, jestli po vyndání nebudou jak břečka. Máte s tím některá zkušenost? Díky moc. Alena

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek