Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

uchování zákusku

Zdenka1: Děkuji za nápad, vyzkouším, salko je teprve v papiňáku, takže to půjde. To jsem se tady ale nechtěně prozradila, jak jsem mlsná:-8 už několik dní jsem to salko sledovala ve špajzu, ale říkala jsem si, že nebudu péct jen pro sebe, ale dnes mě to zlomilo. Ještě jednou děkuji:-)

Hanko, mohla by jsi upéct piškot z menší dávky, když ho budeš jíst sama. Krém udělej z poloviny zkaramelizovaného salka. Druhou polovinu dej zmrazit a použiješ později. Zákusek budeš mít čerstvý a v mrazáku budeš mít jen plechovku se zbylým salkem

Rebeko, moc Ti děkuji, spásný mrazák! Musím se přiznat, že nechápu, jak mě to mohlo nenapadnout:-)

Hanko,já bych to,co nesním,dala do mrazáku;-)

Dobrý den, právě peču karamelové řezy (piškotové těsto, salko..), ale protože budu na jejich jezení sama, mám starost aby se nezkazili. Mohl by někdo prosím odhadnout, jak dlouho mohou vydržet v lednici v pořádku:-) popř. dá se nějakým fíglem prodloužit trvanlivost? Moc Vám děkuji!:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek