Předpěstování rajčat krok za krokem: Chce to zalévat 3x týdně, větrat i včas semenáče přesadit, pak bude úroda jak víno!
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ mika59, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcelko taky opožděně přesto přeji všechno jen…“ mika59, před 1 hodinou
„Děvčata, moc děkuji za přání. 😘“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„magdalenka: Máš tady na ten salát recept? Už nevím jaký…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
18. 11. 2010 22:19
18. 11. 2010 22:17
18. 11. 2010 20:47
18. 11. 2010 20:18
18. 11. 2010 20:14
18. 11. 2010 19:30
snimek_014.jpg
7. 11. 2010 02:32
6. 11. 2010 21:07
6. 11. 2010 20:43
6. 11. 2010 20:42
ty silikonové štětce mi moc nevyhovují, mají přeci jen ty štětiny silnější a jsou dost neforemné....ale klasika štětec měkký ti Jani šmouhy neudělá, ta poleva se slije a spojí v krásně hladný povrch...
a pod mřížku pečicí papír, co ucintne, tak po ztuhnutí zase odloupnout zpět do mísy a znovu rozehřát...minimální ztráty
6. 11. 2010 19:35
6. 11. 2010 19:30
6. 11. 2010 19:24
6. 11. 2010 19:14
6. 11. 2010 19:06
1 2 3 4 Další